Bulkaz, Prensesi İle Basın Açıklaması Yaptı

Türkiye Basketbol Ligi'nin beşinci haftasında Banvit'i 75-61 yenen Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz kızı Elif ile birlikte basın açıklamasına katıldı.

09 Kasım 2014 Pazar 08:46
Bulkaz, Prensesi İle Basın Açıklaması Yaptı
 Banvit zaferinin ardından Ozan Bulkaz, 7 yaşındaki kızı Elif ile katıldığı basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini ve galibiyeti hak eden taraf olduklarını ifade ederek, şunları belirtti; "Müdafaada çok iyi oynamaya başladık. Takım kendisini bulmaya başladı ve her geçen gün daha iyi yerlere geleceğiz. Zorluklara rağmen bazı şeyleri başarıyoruz. Söylenecek çok az şey var. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. On beş yıldır dişimizle tırnağımızla yaptığımız mücadele ortada. Bugün oyuncularım buna refleks gösterdi. Banvit gibi bir devi evimizde çok iyi bir basketbolla, özellikle müdafaada iyi mücadele ederek yendik.” Dedi.
  Banvit'in Başantrenörü Zoran Lukic ise ilk yarıda oynadıkları kötü oyunla maçı verdiklerini belirterek, Uşak ekibini tebrik ettiğini ifade ederek şunları belirtti; “Bizim için iyi bir maç olduğunu söyleyemeyemem. Üst üste ikinci maçı ilk devredeki kötü oyunumuzla kaybettik. Bunun nedenini araştıracağız, Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var ona hazırlanacağız" diye konuştu.
Son Güncelleme: 09.11.2014 08:48
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.